SNÖ

2013-01-25

PIZZAKVÄLL

2013-01-24
Som jag tidigare skrev så var vi (jRebecca, Oskar och jag) hos Lisa & Ulf en eftermiddag och kväll på lovet. Det blev fika, pizzalagning, kojbyggande och mer lek med småbarnen. Ett mycket trevligt besök blev det :-)
 

NÖTTER

2013-01-19
Pågrund av sjukdom och ingen ork så har det varit rätt dött här på bloggen i en dryg vecka. Men nu är jag igång igen! Så nu kommer det upp lite inlägg i helgen och veckan som kommer.
Dessa bilder är ifrån en kväll på skolan då jag, Rebecca och Cajza gick ut och fotade lite tomtebloss.

 

BLÅTT HAV

2013-01-10
Ljungskilerundturen följdes upp av ett besök hos Lisa & Ulf på eftermiddag och kväll. När vi åkte längs havet så var havet och himlen väldigt klarblått och häftigt. Vi var då tvungna att stanna bilen och fota lite granna. Det var riktigt häftiga kontraster och färger! Havet låg helt spegelblankt och dimman låg tät över en del av havet. Lyckades ialla fall fånga lite utav det på bild.
 


UPPFÖLJNING

2013-01-09
Efter flaggberget åkte vi till Kallbad en kortis för att sedan fortsätta upp på Hälle. Tanken var att vi skulle göra ännu ett försök att komma upp i vattentornet. När jag var liten så körde vi nämligen röda, vita rosen i Ljungskile och då trodde vårt lag att stenen var uppe på vattentornet. Så då klättrade vi glatt upp där, men fann dock att stenen inte var där. Så jag vet att det har gått att gå upp där.
 
Så nu skulle vi alltså försöka igen. Vi hade till och med tagit med oss en liten stege. Eftersom att vi inte hade lust att göra samma misstag som på nyår med bilen så parkerade vi den innan baken. Dock är det nog inte helt okej att gå upp detta vattentorn. Så när 4 ungdomar plus en stege parkerar sin bil och sedan går upp för en backe som enbart leder till ett vattentornet så är det inte så konstigt att en tant misstänksam står ute på sin trapp och kollar efter oss.. Att sedan en familj går upp i backen en bit bakom oss gör ju inte saken bättre. Familjen vek som tur va av på en skogsstig innan vattertornet. Väl framme vid vattentornet så inser vi att det ju inte ens går att komma upp om man ställer en steg där, det var ju hänglås på den fastsatta stegen. Dock fanns det en stege liggandes inärheten, men den låg på att område som man inte fick gå in till. Så efter lite funderande så fick vi ge upp tanken att komma upp på vattentornet...vi som hade sett framemot detta så mycket!
 
Nästa och sista stoppet för Ljungskilerundturen blev utsiktberget. Därifrån såg man bra. Vi tände även en kinesisk lanterna, eller vad det nu kallas. Även ett finfint diplom delades ut till Årets Bondstorpsbo, haha.
 
Här kommer några bilder ifrån utsiktberget.

FLAGGBERGET

2013-01-08
I slutet av jullovet, närmare bestämt i torsdags till lördags så kom Rebecca och hälsade på i Ljungskile. För er som inte vet så är hon alltså en klasskamrat ifrån Mullsjö. På torsdagskvällen kom Oskar och då blev det kebabpizzabakning och en nattpromenad i Ljungskile. En ytterst trevlig dag! Dagen efter, fredagen, så blev vi upphämtade av Oskar för då skulle vi visa Rebecca till några av de finare platserna i byn. Lisa hängde också med. Första stoppet blev flaggberget på Lyckorna. Fin utsikt får man därifrån. En mycket bra plats att sitta på en skön sommarkväll och grilla och se på solnedgången. Som vanligt nu för tiden så hade jag kameran i högsta hugg och knäppte av några bilder där.
 
Vilka fler platser vi besökte får ni veta i nästa inlägg! Det bjuds bland annat på en uppföljning av en händelse ifrån nyår...

 

INSTAGRAMBOMB 3

2013-01-06
Kör en liten instagram bomb så här sista dagen på mitt lov! Ikväll, närmare bestämt 18:20 går tåget hemåt mot mitt andra hem. Nämligen Mullsjö. Det ska blir roligt att börja på en ny termin med gamla och några för mig ännu okända klasskompisar. Att träffa alla i klassen och alla andra kompisar där ska så klart bli kul också. Dock känns det lite segt att behöva packa ihop allt och flytta på sig igen. När man väl har varit här hemma i Ljungskile i dryga 2 veckor så hade det varit skönt att stanna en vecka till. Men, men man kan inte få allt här i världen!
 



FINA SYSKON

2013-01-05
Fem bilder på mig och mina fina syskon! De anar nog inte hur sjukt mycket jag uppskattar och gillar dem. Även om jag retar dem, bråkar med dem ibland så har vi ändå många fina och mysiga stunder tillsammans. Dom är allt bra mina små syskon!!
 

TONÅRS JULFEST

2013-01-04
Onsdagen innan julafton så var det julfest på Tonår. Eftersom att jag kom hem samma dag så kilade jag dit. Först på programmet var det Kalle Ankas Jul. Robinhood och Baloo kom på besök. Mycket uppskattat och roligt minsann. Sedan blev det mörker kurragömma och sist men inte minst åt vi ris ala malta och julgodis. En mycket trevlig och rolig kväll! :-)
 
Det var även tänkt att jag skulle lägga upp en liten filmsnutt ifrån kvällen. Men det krånglar så jag lägger upp den på facebook istället för dem som vill kolla!
 

LJUNGSKILEHELG

2013-01-03
I mitten av december åkte jag, Karro och Cajza till mina hemtrakter, nämligen Ljungskile! På fredagen kom några kompisar hem till mig och spelade spel och kollade på film. Lördagen innehöll julmarknad, fika på café flora med Karro, Cajza och lillebror, häng med Oskar och på kvällen blev det pepparkakstävling och ännu mer häng med ett gäng kompisar! Många olika pepparkakskreationer blev det.
 
Lyckades även med att välta ut ett glas med juice och göra sönder ett glas på fredagskvällen hemma hos mig. Självklart "lyckades" jag göra en favorit i repris när vi satt på café Flora på lördagen. Fast då var det ett glas med julmust som vältes ut och gick sönder. Plus att en stor mängd av drickan hamnade rakt ner i lillebrors stövlar, hehe.. Så det blev till att bära han på ryggen sedan.
 
Söndagen bestod av sovmorgon, sedan hade jag sen innan planerat in att Karro skulle fota mig och mina tre småsyskon utomhus. Så på söndags eftermiddagen så drog vi iväg ner till havet och blev fotade. Det var inte varmt kan jag lova. Lillebror blev så kall och frusen att han fällde någon tår i början tills vi sa till han att kunde få ha på sig kavajen ändå. Plus att när vi sa att han och Malin kunde få varsin godispåse som belöning efter allt fotande så sken han upp som solen! Efter det var tårar och sura miner borta för gott. Fotona framkallade vi sedan som tavlor och gav till mamma & pappa, farmor & farfar och mormor & morfar i julklapp. Ni får se det slutgiltiga resultatet en annan dag i veckan.
 
En mycket mysig, rolig och trevlig helg blev det minsann!!
 

PEPPARKAKSBAK I MULLSJÖ

2013-01-02
I början av december så hade vi pepparkakstävling på skolan i Mullsjö. Eftersom att jag inte har hunnit redigera bilderna innan så slänger jag upp dem nu! Jag var inte med i något lag utan tog mest kort.
 
Under veckan så kommer det även dyka upp tre inlägg till med bilder ifrån december! Det blir bland annat bilder ifrån en helg då jag och två kompisar ifrån Mullsjö var hemma hos mig i Ljungskile och även bilder ifrån Tonårs Julfest hemma i Ljungskile. Så glöm inte att kika in flera gånger denna veckan :-)
 

NYÅR

2013-01-01
Min nyårsafton firades med min bror och fyra andra vänner! Vi gjorde och åt trerätters middag, spelade skipbo, inomhus boule och pratade. Strax innan tolvslaget så funderade vi på vart man kunde se raketer bra. Ett ställe vi trodde skulle vara bra var att stå uppe på vattentornet. Så tjugo i 12 så tog vi bilen och åkte upp dit. Dock var det alldeles för halt och lite fel ställe att köra med bilen. Så sista biten upp fick vi gå. Väl framme så insåg vi att stegen började 2,5 meter upp på tornet..haha. Så det var bara att 10 i 12 så fort som möjligt springa, utan att halka, ner till bilen igen och åka raka vägen hem till Markus igen. För där såg man bra också. Men även om det blev lite fail med vart vi skulle stå och kolla på raketer så kommer vi ju åtminstone komma ihåg detta nyår. Det är bara att säga Bil så kommer man komma ihåg de två senate nyåren! ;-)
Kort och gott kan jag säga att min nyårsafton var mycket trevlig! 
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

website statistics