UTE PÅ LANDET

2012-11-26
Slänger in lite fler bilder ifrån tonårshelgen. Dessa bilder är både ifrån spårningen och en fotopromenad.

TONÅR

2012-11-22
De sista dagarna på lovet hängde jag med på Tonårslägret. Det var riktigt roligt att hänga me vännerna där eftersom att jag bara träffat dem en gång i höst. Helgen innehöll bland annat diverse spel (alfapet, uno etc.), spårning, pingis, idrott i gympahallen, roliga spex, vilda men roliga lekar och den obligatoriska promenaden till Ica Tranan!
 
Det gick till och med så långt så att jag tog mej en springtur..Sist jag tog en springtur var för exakt ett år sedan, på förra lägret, haha! Så det var väll dags nu igen! Kunde knappt gå dagarna efter, kanske att jag borde stretcha mer nästa gång, hehe.. Men känslan en stund efter att man sprungit är ändå rätt go så jag ska allt försöka mig ut på någon springtur här i Mullsjö också.
 
Kort och gott kan jag säga att det var en mysig helg med fina vänner! Man inser vad folk betyder för en och att man saknar folk när man flyttar ifrån dom och inte träffar dom så ofta..! Men man njuter ju och utnyttjar tiden desto mer när man träffar sin vänner igen.
 
 
 
 

MYS MED VÄNNER

2012-11-14
På lovet var jag som sagt hemma i Ljungskile. En kväll så var vi ett gäng som drog till Anna och hängde. Vi körde lite knytkalas så det bjöds på pizza, kakor, hallongrottor, fruktsallad! Det var en mysig kväll med mina vänner. Dock blev det inte så många bra bilder ifrån kvällen insåg jag när jag kollade igenom bilderna i datorn senare. Men några bilder bjuder jag allt på!



UNDERBARA SMÅ KOMPISAR

2012-11-12
Dags för att nytt inlägg efter en ekande tom vecka här på bloggen! Eftersom att de senaste inläggen har bestått av bilder på naturen i olika former så kände jag att det var dags med lite människor istället. Så här kommer lite bilder på mina underbara kusiner ifrån min senaste gång hemma.
 
Det är lika roligt att träffa dem varje gång. Precis när man öppnar dörren och kommer in till dem så hör man små springande steg och en lite röst som ropar: Hej Linnéa! Sedan dyker en liten glad kille med ett stort glatt leende upp inifrån huset. I köket eller i vardagsrummet ligger Greta på golvet och även hon skiner upp när man kommer! Det är alltid (oftast iallafall ;-) ) lätt att få henne att skratta.
Kan man då annat än att själv bli glad och bara njuta när man är där?! Nej inte jag ialla fall! Att jag sedan får äta Lisas goda middagar när jag är där gör ju inte saken sämre direkt!
 



BLODLÖNN

2012-11-04
På vår trädgård här hemma i Ljungskile så har vi en fin blodlönn. På hösten riktigt lyser den och är ett bra motiv att fota. Dock lyckades jag inte fota när alla löven satt på trädet utan de flesta hade redan ramlat ned på marken. Men det blev rätt coolt ändå, med ett rosarött golv...
 




BLAD I OLIKA FÄRGER OCH FORMER

2012-11-03
Tog en runda runt kvarteret i söndags. Det fanns många olika löv i fina färger så blev att jag fotade lite sådant! Testade även lite annat i photoshop än den "vanliga" redigeringen jag gjort på bilderna innan. Så dessa är inte lika skrikiga i färgerna utan lite mer dova på ett snyggt sätt! Enjoy :-)

RÖD BÅT

2012-11-02
En röd båt låg i hamnen i Ljungskile när jag var på fotopromenad för ett tag sedan. Fastän att jag var iskall och knappt hade några händer kvar så tog jag mig ändå lite tid och fotade den. Här kommer resultatet..

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

2012-11-01
Jag och två till på skolan (Karro och Rebecca) har bestämt oss för att börja träna lite tillsammans varje vecka. Eftersom att matintaget defintivt väger tungt jämfört med hur mycket man rör på sig här så insåg vi att vi var tvungna att göra något åt det! Annars finns det en stor risk att vi i vår när vi slutar skolan, rullar hem som stora bollar.. Så varje tisdag tränar vi inomhus och på torsdagar ska vi gå runt sjön, vilket tar knappt en timma typ. Så för två veckor sedan när vi var på skolan så skulle vi på torsdagen gå runt sjön.
Jag tog med min kamera så att jag kunde ta något kort då och då under turen runt sjön. Efter några hundra meter så insåg jag dock att det var alldeles för roligt att ta kort och att jag hela tiden hamnade efter de andra.. Blev nämligen att jag stannade var och varannan meter och skulle ta kort på ett träd, regndroppar, blad, sjön etc..
 
Så det hela slutade med att jag gav upp turen runt sjön och tog mej en egen liten fotopromenad istället, hehe. Så så mycket effektiv motion blev det kanske inte den dagen.. Men bilder blev det ialla fall! Här kommer några av bilderna :-)

 

website statistics