JULAFTON

2012-12-30
Årets julafton tillbringades hemma hos oss. Vid 1 kom släkten hit och åt julbord. Sedan gick dagen såhär: Kalle Anka samtidigt som vi åt massa julgodis, senare på eftermiddagen och kvällen blev det julklappsutdelning och sedan kvällsmat. En mycket trevlig och mysig julafton blev det!


JULFRUKOST

2012-12-29
På julaftonsmorgon så åt vi julfrukost med familjen och Esther och Astrid. Trevligt sätt att börja julafton på. Här kommer lite bilder!
 
 

JUL 2007 och 2010

2012-12-24
Idag tänkte jag ge er massa bilder ifrån julen år 2007 och 2010!
 


 
 
 

GOD JUL IFRÅN MIG

2012-12-24
Idag på självaste julafton vill jag ju så klart önska er alla en God Jul! Det gör jag genom att lägga upp tre bild på mig i en julgranskula ifrån förr förra julen, haha! Så ser jag alltså ut i en julgranskula ;-)
 
Hoppas ni alla får en riktigt mysig julafton med nära och kära! Glöm inte att njuta ;-)
 
GOD JUL PÅ ER!!
 
(Ps, senare idag dyker det upp två inlägg till!)
 

"HAN FÖR MIG TILL VATTEN..."

2012-12-17
En fotouppgift vi har fått var att ta en textrad ur bibeln och sedan ta en bild som passade till texten. Jag tog texten: Han för mig till vatten där jag finner ro". Här kommer resultatet!
 
 

JUL I MITT HUS

2012-12-15
För tillfället ser mitt rum ut så här! Lite julkänsla i mitt rum så här kring jul skadar ju inte ;-) 
 

FÖNSTER

2012-12-13
Väggar, fönster och dörrar är roligt att ta kort på! Dock har jag inte fotat så mycket sådan men jag tycker ofta att det blir coola bilder när andra tar på väggar, fönster och dörrar. Speciellt när man redigerar bilderna lite i photoshop och får fram kontrasterna, då blir det ännu bättre! Så nu ska jag försöka mig på att fota olika väggar, fönster och dörrar. Förhoppningsvis lär jag mig något ut av det ;-) Här kommer några bilder på fönster och väggar. Detta får bli ett av mina små projekt, hoppas nu bara att inspirationen och vilja håller i sig ett tag!

 
 
 
 

ESKILSTUNAHELG

2012-12-12
Första adventshelgen så var jag och tre kompisar ifrån skolan i Eskilstuna. Karro och Cajza bor där så vi tänkte att det vore mysigt att fira första advent i Eskilstuna tillsammans. Vi kollade på film, gick runt på stan, var på mysiga julmarknader, gick i secon-handbutiker, åkte till en godisfabrik, var på adventskonsert och gick på gudstjänst. Vi träffade även några av deras kompisar! På söndagen så hann jag även med en fika me min moster som jag inte träffar så ofta. Mycket trevligt måste jag säga att det var!
Kort och gott kan man säga att det var en riktigt mysig och skön helg!
 
Här kommer några bilder ifrån lördagen då vi som sagt gick runt i stan på julmarknader etc!
 
 
 
 

VINTER

2012-12-10
En fotolektion gick vi ut och tog några snabba bilder. Det resulterade i dessa fyra bilder!

INSTAGRAMBOMB 2

2012-12-07
Kände att det var dags för en rejäl instagrambomb igen! Jag låter bilderna tala för sig själva


VI HAR EN EGEN JULKLAPPSKALENDER

2012-12-06
Pyntar gör ju de flesta innan jul. Vi i min trappuppgång var ju tvugna att inte vara sämre vi heller! Så en kväll samlades vi i soffrummet för att julpynta och få det mysigt. Vi stack nejlikor i apelsiner, gjorde snöflingor av papper, klippte ut diverse bokstäver och satte upp. Sedan har vi även en egen julklappskalender. Vi bestämde innan att alla skulle köpa tre små julklappar. Så när vi väl satt i soffan så lottade vi ut alla 24 talen till alla paketen och hängde upp dem på två snören längs väggen. Det höjde genast julkänslan i rummet!
 
Var 8:e dag för man alltså gå till julklappskalendern och leta upp sitt lilla paket och med spänd förväntan öppna! I lördags var det jag som fick paket. Jag fick tre pepparkaksforms-hjärtan. Mycket bra julklapp med tanke på att jag inte har några pepparkaksformar faktiskt!
 




 
 
 

MR dagarna

2012-12-04

Klockan 7 en tisdagsmorgon gav sig en fullproppad buss med ungdomar ifrån Mullsjö Folkhögskola till Göteborg för en heldag på Mänskliga rättigheter dagarna. Väl i Göteborg var man trött men ändå peppad på vad dagen skulle erbjuda! Det visade sig bli en riktigt bra dag. Jag har inte så höga förväntningar på dagen, vilket kanske var bra för dagen blev ju mycket bättre då. Dagens två höjdpunkter var en pjäs om autism som vi gick och kollade på och ett rollspel som Röda korset hade. 

Det fanns även en stor sal med olika montrar som rörde mänskliga rättigheter. Jag hade innan tänkt att; hoppas jag träffar någon jag känner här! För mitt hemhem är ju inte så långt ifrån Göteborg. Så när jag där gick där i godan ro med några vänner så hör jag plötsligt någon ropa mitt namn. Jag vänder mig om och vem ser jag om inte min moster ifrån Eskilstuna. Hon var den jag minst trodde skulle vara i Göteborg nu. Men det gjorde att det var desto trevligare att träffa henne. Blev lite lätt chockad men mycket glad när jag såg henne ;-)
Senare på dagen så gick jag och fem vänner och käkade pizza vid Heden. Mycket god pizza minsann.
Klockan 4 gav sig bussen tillbaka hem med x antal glada, fullmatade med info men trötta ungdomar. En bra dag helt enkelt!

 




website statistics