ARBETANDE KUSIN

2013-06-26
Hårt arbetande kusin!
 
 

SISTA LONDON

2013-06-26
 

ETT FÖRSENAT LONDON del 1

2013-06-12
I våras var jag och min Mullsjöklass i London i 4 dagar. Vi hann med det mesta och lite till! Dessa bilder är en liten del av vår resa.
 

NU TAR JAG NYA TAG

2013-06-06
Efter ett alldeles för stort hål av tomhet på min lilla fotosida så tänkte jag starta igång igen med lite värdelös fakta om mig, hehe!
 
- Har blivit lite av en longboard-nörd på det senaste, kastar mig gärna ut på den när jag kan! Sen har det gått som det gått också med en sväng till akuten med ett splashat knä. Men nu hänger jag glatt på min bräda igen dock inte riktigt så modig som innan kanske! Har även fått med min kära vän Rebecca i longboard-träsket!
 
- Att hitta på bus och att retas med folk är något jag gillar, hehe! På folkis blev jag både utsatt och utsatte andra för ett och annat. Några av alla bus som vi gjorde var, vända upp och ner på rum, te i dushen, kaviar på handtag, wunderbaum på rummen.
 
- Trodde inte att jag skulle säga att skogen, sjö och små byar är mysigt! Men efter ett år på folkis i Västergötland/Småland/vart det nu var någonstans, så måste jag erkänna att min åsikt har ändrats. Nog för att västkusten är supermegatoppen men skogen är allt bra go också faktiskt!
 
- Är tyvärr (?) väldigt tacksam att reta (fråga min familj eller vännerna från folkis), då jag inte kan låta bli att reagera och ge igen eller liknande. Så vill du ha nån att retas på och som inte ger någon respons så har du hittat fel, hehe. Om inte så är det bara att börja!
 
- Är jag riktigt trött eller på riktigt skratthumör så kan de gå så långt så att jag skrattar så jag inte kan sluta och tårarna bara sprutar, haha. Om ni inte tror mig så fråga någon i min UngTro klass. De har sett det ske både i soffan på Mullsjö, på Mc Donalds efter London resan, ja på de flesta ställena!
 
Inom den närmsta tiden utlovar jag även bilder ifrån Londonresa, kalas x2, bal x2, sista tiden på Mullsjö och mycket annat! Så kika in lite då och då så finns det säkert lite nya bilder uppslängda här.

website statistics