INSTAGRAMBOMB

2012-10-31
Bildbomb från min instagram!                                                                                                                 
 
 

 
 

BOWLING

2012-10-30
Det blev även bowling en kväll när jag var hemma i Ljungskile för 2 veckor sedan. VI gjorde en liten kort "roadtrip" till Trollhättan där vi spelade bowling. Mina fina vänner Mirjam, Ester, Julia och Sofia var de jag bowlade med! Mycket trevligt fastän jag inte vann, hihi!
 
 

Sofia
Ester
Julia
Mirjam


 
 

DOWNTOWN

2012-10-29
Eftersom att jag är så långsam med bilder så kommer här ett gäng bilder ifrån när jag var hemmahemma i Ljungskile för två veckor sedan. På fredagskvällen så hade vi Downtown. Det blev först en liten rolig tävling utomhus och sedan efter en timma så var det dags att gå in och mysa vid brasan med pizza och varm choklad för de som ville!
 
Efter ett tag blev jag lite rastlös och drog då igång lite lekar. Elak frukstallad och en annan lek som jag inte kommer ihåg vad den heter blev det, haha. Det gick vilt till, men roligt var det och mycket skratt blev det! Lite senare på kvällen så drog vi även igång bilkurragömma. Vi drog ihop lite folk som hade varit på annat håll på kvällen så tillslut blev det 3 bilar som vi körde me. Även det var så klart mycket roligt :-)
 
Isak: Fotografen med skadad arm som fotade alla bilder i detta inlägg!

ALMA

2012-10-24
Jag var även och hälsa på Klara, Joel och Alma när jag var hemma i Ljungskile senast. Mirjam var också med. Det var mycket trevligt att träffa dem igen! Tog även lite bilder på söta Alma då. Dock blev endel lite oskarpa, men här kommer i alla fall tre bilder! :-)
 
 
 
 

FIN PROMENAD

2012-10-22
När jag var och träffade mina små kusiner så gick jag och Lisa en liten promenad. Då gick vi en jättemysig liten väg med massor av fina fotoställen! Dock hade Lisa (och Greta i barnvagnen) inte riktigt tålamod att stå och vänta på mej när jag stannade varannan meter för att fota massa. Så det blev bara lite snabba bilder ifrån promenaden. Men på höstlovet tänkte jag försöka åka dit och ta lite fler bilder!



 
 
 

LILLKUSINER

2012-10-21
Förra helgen var jag som sagt hemma. En av dagarna så hälsade jag på mina två söta lillkusiner, Wilmer och Greta. Hade inte träffat dem på nästan 2 månader så det var riktigt roligt att träffa dem igen!! Greta hade vuxit rätt mycket och var lätt till skratt :-)
 


 
 
 

MYSFREDAG

2012-10-19
Förra fredagen hade vi en chillkväll i uppgång G. Jag, Karro och Linnéa W orkade inte laga någon mat så vi köpte pizza istället, mums!
Så här kommer några bilder ifrån då :-)

 
 
 

ANDRA DELEN

2012-10-19
Nu kommer andra delen med bilder ifrån promenaden för ett tag sedan!


VÄNNER

2012-10-15
Jag och några vänner här på skolan gick för någon vecka sedan en promenad i skogen. Det var riktigt fint väder så jag passade på och tog med min kamera för att ta några bilder. Jag tänkte dela upp bilderna i två inlägg. Detta inlägget är några bilder på kompisarna som gick med på promenaden och nästa inlägg blir med naturbilder.
 




 
 
 
 
 
 
 
 

MUFFINSMUMS

2012-10-09
Våran lärare och klassföreståndare Jacob fyllde år i torsdags. Vi var då ett gäng som tyckte att vi skulle fira honom på något sätt. Eftersom att det var kanelbullensdag samma dag som han fyllde år så tänkte vi att vi skulle göra kanelbullar. Dock såg vi sedan på matlistan att vi skulle få kanelbullar till efterrätt i skolan, plus att det tar en stund o göra kanelbullar. Så eftersom att jag gillar och baka muffins så blev det att jag, Karro och Rebecca gjorde morotsmuffins med frosting på.
 
Min klass hade inte Jacob den dagen då han fyllde år utan det var globalklassen som hade han. Så vi bestämde att min klass skulle komma och knacka på när Jacob hade globalarna. När vi kom in i klassrummet så sjöng vi ett födelsedagsmedley för honom. Han blev glatt överraskad även om han tydligen inte alls gillar när folk sjunger för honom, hehe! :-)
 
 
 

KANELBULLENS DAG

2012-10-08
I torsdags var det ju, som de flesta säkert vet, kanelbullens dag. Här på skolan skulle vi få bullar till efterrätt. Så dagen innan så kom några med den smarta idéen att sätta små lappar med komplimanger på alla bullarna som folk skulle äta. Vi var ett gäng som kvällen innan satt och gjorde massa lappar och pysslade lite. Det var mysigt för många var delaktiga och tyckte det var roligt På skolan har vi även en ny generation grupp så det var dom som stod bakom det hela typ. När bullarna sattes fram på torsdagen så var folk framme där direkt och tog varsin bulle och pratade om komplimangerna som satt på bullarna. Så komplimang lapparna var mycket uppskattade :-)
JOSEFIN OCH KARIN
 
KAROLINA

VARDAG

2012-10-08
Här kommer några bilder ifrån två olika lektioner och en lunchrast förra veckan. Det visar iallafall en liten del av en vanlig "skoldag" här för mej!

 

 
 
 

RÖDA LADAN

2012-10-06
En dag förra veckan var jag, Matilda och Rebecca ute på en fotopromenad. Vi gick ner till en lada som ligger precis vid en äng nedanför där jag bor. Jag har inte fotat så mycket naturbilder innan så det var roligt att testa på lite av det med! Ska försöka att gå ut på fler fotopromenader och ta ilte kort. Men här är i alla fall några bilder ifrån när vi var och tog bilder vid ladan.
EN ÖDLA!



 
 

 
 
 

SYJUNTA

2012-10-04
Varje tisdagkväll så är det syjunta här på skolan för de som vill. Så de två första gångerna så var jag med. Cajza stickade nämligen ett par lovika vantar till mej. Så nu har jag ett par super sköna vantar till vintern. Här följer några få bilder ifrån en av kvällarna.
 
 
 

SJÖ, STICKNING OCH SYSKON

2012-10-04
Dags att slänga upp lite bilder från två veckor sedan tillbaka! De första bilderna är ifrån en helg då vi var några stycken som gick ner till sjön och grillade korv och marschmallows. Det var riktigt mysig och trevligt måste jag säga! Efter det följer några bilder ifrån våran "friluftsdag" som vi hade för typ två veckor sedan. Vi var ett gäng som valde att ha stickning under den dagen. Jag har kunnat sticka innan, har faktiskt stickat två halsdukar. Men eftersom att senast jag stickade var i 9:an så hade jag i princip glömt av hur man gjorde. Så Cajza fick lära mej på nytt. Så nu har jag bestämt mej för att stick en sån där rund halsduk. Måste bara köpa garn först, hehe.
 
De tre sista bilderna är ifrån förra helgen då två av mina tre syskon kom hit och myste! Vi kollade på film, chillade och spelade ticket to ride, A och O i familjen Jonsson. De spelade även lite bilspel me killarna som bor här. På lördagen var vi på lekland i Jönköping. Dock var det inte så stort som vi hade tänkt oss, men det var roligt ändå! Efter att man lekt jage där en liten stund så var jag rätt död, men de va bara o hänga med i syskonens svängar så gått det gick! :-)
 
De verkade mycket nöjda efter den helgen hos mej. För någon gång under helgen sa Daniel att de kunde komma till mej varje helg eller åtminstone en gång i månaden och hälsa på. Varje helg lär det ju inte bli, haha, men de lär ju komma hit igen någorlunda snart iallafall!
 
 
 

ÖVERRASKNING

2012-10-02
För 3 helger sedan så var jag hemma i Ljungskile en sväng. Mirjam hade nämligen fyllt 18 år så hon skulle ha kalas den helgen. Dock hade jag sagt till henne att jag inte kunde komma. Detta var dock en liten vit lögn, hehe.. Jag hade nämligen tänkt att överraska henne på något sätt på festen! Men pricken äver i:t vore ju att ingen av mina kompisar (förutom brorsan, Oskar och Markus) som skulle till festen visste om att jag var i Ljungskile, tänkte jag. Så för att vara helt säker på att ingen skulle se mej i Ljungskile på fredagen så var jag hemma hos mej hela fredagen och istort sett hela lördagsdagen med! Blev myskväll med familjen på fredagkvällen.
 
På lördagen, då Mirjam skulle firas, så fixade jag en stor låda som jag kunde sitta i. Sen på vägen til Mirjam så stannade vi bilen och så planerade vi hur vi skulle göra för att det skulle bli lite roligare än att det bara plötsligt skulle stå en stor låda utanför Mirjams dörr med mej i. Så jag fick sätta mej i lådan och sedan tryckte killarna in mej i bagaget på bilen! Där fick jag sedan sitta medans killarna gjorde ledtrådar. Tanken var nämligen att jag skulle ligga kvar i lådan i bilen och så skulle Mirjam få ledtrådar till olika ställen och till slut till bilen.

I den där lådan fick jag sitta i typ 45 minuter. Jag satt även med en stor nalle, som hon skulle på i present av oss, i lådan.. Som att det inte var nog med en tredubbelvikt Linnéa i den lådan, haha. Kan säga att efter ett tag så var det inte mycket syre i den lådan! Men det fick det allt vara värt. Hon blev i alla fall mycket glad och överraskad när hon kom till bilen och öppnade paketet med mej och nallen i!
 
MARKUS, OSKAR OCH JAG
Den blicken alltså...haha! "vi sätter ner henne i lådan och sen sticker vi"
                               ISAK OCH AGNES
MIRJAM OCH ELLEN
GLADA TJEJER ;-) LISA; SOFIA OCH JULIA
MARKUS OCH BRORSAN

CHILL VID SJÖN OCH FOTOPROMENAD

2012-10-01
 
 
En dag för några veckor sedan så var jag och några tjejer nere vid sjön och bara hängde. Så nu kommer det några bilder därifrån. Slänger även upp fyra bilder ifrån när jag och två tjejkompisar, Rebecca och Karolina, gick en promenad för några veckor sedan. 
 
 
   
ERIKA OCH LINNÉA
 

 JOSEFIN
 
                  NAZLI
 
                                    KAROLINA OCH MATILDA

REBECCA



JOHANNA

MATILDA
 
KAROLINA OCH REBECCA
 
 
 
 
 

website statistics