SPELKVÄLL OCH KRÄFTSKIVA

2012-09-30
Här kommer lite bilder ifrån en dag då vi spelade lite spel i min uppgång (uppgång G) och ifrån en annan dag då vi hade kräftskiva vid sjön!
 

SEGLING

2012-09-30
Börjar med att lägga ut lite bilder ifrån slutet av sommaren då jag seglade med några kompisar ifrån Grebbestad ner till Smögen i några dagar! Det var i stort sett den enda "riktiga" sommarsemestern jag fick i sommar. Vi badade i mareld, grillade, seglade och hade det helt enkelt underbart!



LILLA JAG

2012-09-30
Då har även jag fastnat i bloggvärlden! Anledningen till att jag börjar blogga är för att jag gillar att fota och istället för att alla bilderna ska ligga och ruttna på min dator så tänkte jag att då kan jag ju lägga ut en del bilder på en fotoblogg istället. Plus att jag för en dryga månad sedan flyttade till en folkhögskola i Mullsjö, så ni där hemma kanske vill höra lite om vad jag gör och hur jag har det. Så nu ska jag försöka slänga upp bilder på bloggen för att visa er en liten del av mitt lilla liv!
 
Först tänkte jag berätta lite kort om mig. Först och främst så är mitt namn Linnéa och jag är 19 år. Jag kommer ifrån Ljungskile men bor just nu i Mullsjö. I Mullsjö går jag en bibelskola som heter Ung tro på en folkhögskola. Eftersom att jag gillar att fota så går jag en fotoinriktning inom bibelskolan. Förutom att fota så gillar jag att baka, det lär de på skolan märka mer och mer hehe, och pyssla. Sist men inte minst gillar jag att hänga med vänner!! Här på skolan gör man det hela tiden så det är perfekt :-)
 
Lite fakta om mig:
  • Fyra saker jag inte kan leva utan är vänner, sommar och självklart salt lakrits och smoothie
  • Det som skiljer mej ifrån resten av befolkningen är att jag inte kan äta choklad
  • Min största dröm när jag var 8 år var att bli delfinskötare, men nu sitter jag här på folkhögskola haha
  • Jag är sjukt envis och kan inte hålla tyst om det går dåligt för mej i Ticket to ride (ett sällskapsspel)
  • Kan inte göra saker i tid, sitter oftast kvällen innan och gör allt. Tidsoptimist ja!
 

Välkommen till min nya blogg!

2012-09-27

Mitt första inlägg.


website statistics