GLAD PÅSK

2013-03-30
Glad Påsk på er!

FEATHERS

2013-03-29
Testade att fota lite fjädrar i en fotostudio igår. 

KARRO

2013-03-15
I höstas gick Karro här på skolan. Hon gick då fotoprofilen med mig. Så en torsdag åkte vi till Maries (fotoläraren) studio och fotade lite! Här kommer åtta utav bilderna.
 
Karro gick dock bara hösten, för nu har hon åkt till Tanzania som volontär. Så nu är jag själv på foto lektionerna.. Inte okej att åka iväg sådär Karro!! Men du verkar ju trivas bra där nere så det är väll okej för denna gången, haha. Hon är en skön liten prick som älskar film och som man har sjukt roligt med. Ska bli kul när du kommer till Sverige och hälsar på i lilla Mullsjö igen. 
 

GOTT & BLANDAT

2013-03-13
En dag på sportlovet gick jag en fotopromenad och fotade lite. Det var svinkallt och inte jätteroligt väder. Men några bilder blev det allt! Här kommer en blandad kompott.

 

WILMER

2013-03-04
Även kusinen Wilmer fastnade på bild på lovet! Dock var han inte det minsta villig att på beställning le och titta in i kameran. Han svar blev då typ: Nej jag har inte tid med det nu, jag jobbar! 
Så jag fick snällt rätta mig efter han och fota när han sprang runt och krattade snö. Men lyckades faktiskt få en bild där han tittade in i kameran!
 

website statistics